Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udruga stranaca

Kolačima na Stradunu skupljaju novac za međunarodnu knjižnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka udruga stranaca danas je na Stradunu organizirala uskrsnu prodaju kolača, ali onih koji se inače ne mogu vidjeti u dubrovačkim slastičarnicama.

Tako su na štandu ispred palače Sponza bili izloženi razni međunarodni kolači poput američkih čokoladnih kolačića, kolača od kikiriki maslaca, štruce s bananama i ostalih. Inače, dubrovačka udruga stranaca osnovana je prije tri godine, a okuplja strane državljane koji žive i rade u Dubrovniku.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Slika nije dostupna Brojni građani sudjelovali Na jugu države održan mimohod sjećanja na srebrenički genocid: "Svjetski moćnici nisu izvukli pouke"

'Kako sam strankinja u Dubrovniku morala sam pronaći nove prijatelje. Tako smo osnovali dubrovačku udrugu stranaca, a naš glavni zadatak je osnivanje dječje međunarodne knjižnice za djecu Dubrovnika', rekla je Michele Kojaković.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene