Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za djecu oboljelu od bulozne epidermolize, koju zovu i djeca leptiri u subotu 21. svibnja organizira se velika humanitarna akcija.


Na modnom buvljaku naći će se tako i kravata predsjednika Josipovića, broš premijerke Kosor, sprinterice Blanke Vlašić u kojima je osvojila svjetsko zlato i brojne druge osobne stvari osoba iz javnog života. Sve će se događati u Muzeju za umjetnost i obrt.

Vezani članci Svečanost na Dan kravate - 5 Poznati za Dnevnik Nove TV: "Kravata podrazumijeva civiliziranost, uljudbu, posebnost, pa čak i vjernost i ljepotu" Kravata - 4 Što povezuje kravate i ovo malo mjesto u Gorskom kotaru? Stizale su i iz daleke Amerike, a tada se u ušitku znao naći i - skriveni dolar

'Stvarno svi imaju sluha, razumijevanja i volje na taj način da se pomogne. Imamo Jelenu Rozgu koja je poklonila svoje dvije haljine', rekla je Vlasta Zmazek, predsjednica udruge Debra. Dar za aukciju ima i premijerka. 'Imamo predsjednicu Vlade, gđu. Jadranku Kosor, koja će donijeti svoj broš', dodala je predsjednica udruge no nije znala reći koji će točno broš premijerka pokloniti. 'To je iznenađenje!', dodala je. 

Premijerka je u razgovoru za Novu TV rekla kako još ne zna koji će broš dati za buvljak. No želi da on ima dovoljno jaku simboliku, a i da je vrijedan kako bi skupio što više novca u humanitarne svrhe.

Predsjednik Josipović će sudjelovati s kravatom. Koju je odabrao još ne otkriva. Severina, Nina Badrić, Matija Vuica i još mnogi potvrdili su svoj dolazak na buvljak. Sudeći po velikom odazivu u udruzi vjeruju da je ova akcija pun pogodak i da će se skupiti dovoljno novca za daljnji rad udruge.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju