Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarni modni buvljak

Koji će broš darovati premijerka Kosor?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za djecu oboljelu od bulozne epidermolize, koju zovu i djeca leptiri u subotu 21. svibnja organizira se velika humanitarna akcija.

Na modnom buvljaku naći će se tako i kravata predsjednika Josipovića, broš premijerke Kosor, sprinterice Blanke Vlašić u kojima je osvojila svjetsko zlato i brojne druge osobne stvari osoba iz javnog života. Sve će se događati u Muzeju za umjetnost i obrt.

Pročitajte i ovo Kravat pukovnija Kravat pukovnija VIDEO Hrvatski vojnici iz 17. stoljeća prošetali glavnim gradom: "Pronijeli smo i ovaj jedan odjevni predmet koji predstavlja i kulturu i ljubavnu priču" Pedro Sanchez - 2 O KRAVATI Španjolski premijer ima neobičan savjet kako uštedjeti na energentima: "Želim da svi primijetite..."

'Stvarno svi imaju sluha, razumijevanja i volje na taj način da se pomogne. Imamo Jelenu Rozgu koja je poklonila svoje dvije haljine', rekla je Vlasta Zmazek, predsjednica udruge Debra. Dar za aukciju ima i premijerka. 'Imamo predsjednicu Vlade, gđu. Jadranku Kosor, koja će donijeti svoj broš', dodala je predsjednica udruge no nije znala reći koji će točno broš premijerka pokloniti. 'To je iznenađenje!', dodala je. 

Premijerka je u razgovoru za Novu TV rekla kako još ne zna koji će broš dati za buvljak. No želi da on ima dovoljno jaku simboliku, a i da je vrijedan kako bi skupio što više novca u humanitarne svrhe.

Predsjednik Josipović će sudjelovati s kravatom. Koju je odabrao još ne otkriva. Severina, Nina Badrić, Matija Vuica i još mnogi potvrdili su svoj dolazak na buvljak. Sudeći po velikom odazivu u udruzi vjeruju da je ova akcija pun pogodak i da će se skupiti dovoljno novca za daljnji rad udruge.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene