Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci i dalje gase

Grebaštica: Požar pod nadzorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u Grebaštici je pod nadzorom i nema otvorene vatre.

Zračne snage u 19.30 sati napustile su opožareno područje, a na terenu su ostale kopnene vatrogasne ekipe, koje gase rubne dijelove požara.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Slika nije dostupna Blizu povijesnog obrambenog bedema Požar nedaleko od Šibenika lokaliziran: Vatrogasci se nadaju da će ga večeras ugasiti

Najveći ovogodišnji požar na dvadeset hektara mlade borove šume zahvatio je Grebašticu u blizini Šibenika, no obližnje kuće nisu ugrožene. 50 vatrogasaca i četiri kanadera gasila su vatru na nepristupačnom terenu. 'Obližnje kuće i maslinici zasad nisu ugroženi. Tramontana vatru tjera preko brda', rekao je Darko Dukić iz JVP-a županije šibensko-kninske.

'Štetu od požara ipak će osjetiti Lovačko društvo. U brdo su nedavno pustili zečeve i fazane. Prema informacijama vatrogasaca nema im spasa', ističe Ivan Vujić iz Grebaštice. Vatrogascima nesebično pomažu i mještani Grebaštice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene