Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen pa pušten

Odvjetnik kirurga osumnjičenog za primanje mita: ''Netočno je da je bilo otezanja s operacijom''

Kirurg će se braniti sa slobode (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Kirurg će se braniti sa slobode (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kirurg će se braniti sa slobode (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kirurg će se braniti sa slobode (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kirurg će se braniti sa slobode (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Kirurg splitskog KBC-a, koji je uhićen jer ga se tereti za primanje mita kako bi obavio zahvat nad teškom oboljelim muškarcem, pušten je nakon ispitivanja da se brani sa slobode. Njegov odvjetnik Vinko Ljubičić poručio je kako je aktivno iznosio obranu i demantira da je na bilo koji način napravio propust.

Ministar zdravstva Kujundžić najavio je da će početkom idućeg tjedna u KBC Split stići inspekcija ministarstva.

Pročitajte i ovo Bolnica - 1 Sve osjete i pacijenti Nedostatak liječnika u Hrvatskoj: U zagrebačkom Domu zdravlja Zapad mjesecima nema pedijatra Što je korupcija? - 4 Rak-rana društva Građani na internetu mogu prijaviti korupciju, ali ne anonimno: "Svatko je to radio - to je normalno"

"Prekosutra ide dolje inspekcija ministarstva zdravstva ojačana za neovisne kardiologe i kardiokirurge pa ćemo vidjeti je li bilo stručnog propusta, naravno policija će proučiti koruptivni dio", rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić. 

Odvjetnik optuženog kirurga, Vinko Ljubičić, branio je svog klijenta riječima kako je "osobito netočna činjenica da je ovdje bilo od strane okrivljenog na bilo koji način otezanja s operacijom. Obrana vjeruje da će sve ovo biti potvrđeno i nalazima obducenta."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene