Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemaju vremena za spojeve

KINESKI MILIJUNAŠI traže žene: Evo koji su UVJETI!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena ste, znate kuhati i volite pospremati? Ako je vaš odgovor na ova pitanja potvrdan, onda biste bili ozbiljan kandidat za ženu kineskog milijunaša.

U Kini je održano natjecanje na koje se prijavilo više od 1.300 žena koje su morale pokazati svoje vještine u peglanju, kuhanju i čišćenju. Sve to s jednim ciljem – kako bi izašle s nekim kineskim milijunašem. Naime, najboljih 50 će sljedećeg mjeseca dobiti priliku izaći s kineskim milijunašima čiji se identiteti čuvaju u strogoj tajnosti, piše Alaska Dispatch.

>> Par se seksao na prozoru i - poginuo!

No, velom tajne nije obavijen i podatak o njihovom bogatstvu. Organizatori tvrde da je svaki od njih 'težak' najmanje 25 milijuna dolara. Kako bi osvojile izlazak, djevojke nisu morale pokazati samo svoje vještine u kuhanju i čišćenju , već su morale i crtati kako bi psiholozi mogli ocijeniti njihovo psihološko stanje. Također, organizatori su razgovarali i s njihovim prijateljima i kolegama s posla kako bi doznali što više o njima.

Ovo natjecanje je podiglo dosta prašine u Kini te izazvalo žestoku raspravu na internetu. Mnogi smatraju da takvo ponašanje prema ženama nije prikladno. No, organizatori tvrde da su tu da bi pomogli milijunašima, ali i ženama.

'Prošle godine sam došao na ideju da organiziram ovakvo natjecanje i to kada mi se jadan prijatelj koji je jako bogat požalio da ne može pronaći ženu za sebe', kazao je Cheng Yongsheng. Dodao je da smatra da kako je milijunašima teško pronaći ženu jer nisu toliko snalažljivi i društveni kao što ljudi pretpostavljaju te da od silnoga posla često nemaju vremena ni energije za ići na spojeve.

Pročitajte i ovo Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu Slika nije dostupna Zanimljivo Mrzite kućanske poslove? Onda biste ovo trebali znati!

Biste li se prijavili na ovo natjecanje?

  • Da, i ja bih bila žena milijunaša. Nije bitno kakav je.
  • Rado, ali samo kad bih znala koji i kakav će me milijunaš točno 'zapasti'
  • Nema šanse
  • Imam pametnijeg posla.

Ukupno glasova:



DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene