Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidatkinja za županicu

Nevenka Bečić: Predana sam radu kao pčelica i to znaju svi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidatkinja Hrvatske građanske stranke za županicu Splitsko-dalmatinske županije na predstojećim lokalnim izborima bit će Nevenka Bečić, aktualna predsjednica splitskog Gradskog vijeća, saborska zastupnica te sestra Željka Keruma.

Nevenka Bečić, sestra Željka Keruma, kandidatkinja je za splitsko-dalmatinsku županicu HGS-a i HSS-a. Njezina je kandidatura predstavljena u ponedjeljak, a Nevenku Bečić nije potrebno predstavljati - predsjednica je splitskog Gradskog vijeća i zastupnica u Hrvatskom saboru.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva" Gordan Jandroković Zašto to čine? Jandroković otkrio zašto se vrijeđa HDZ-ovce: "Nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…"

>> 'Ona je zvijezda koja je sjajila i koja će sjajiti na hrvatskom političkom nebu!'

'Zato što je Nevenka Bečić žena koja je došla iz privrede. Ja sam prepoznatljiva jer sam predana radu kao pčelica i to znaju svi. Od svih sam prepoznatljiva kao žena koja ima autoritet. Mislim da nikome ne trebam biti noćna mora nego da trebaju ljudi osluškivati bilo naroda', rekla je Bečić.

Kandidati za njezine dožupane su Tonči Božanić iz HSS-a i Lidija Bekavac iz HGS-a. Kerum je tako za obračun na izborima s neovisnim don Ivanom Grubišićem i HDZ-ovim Zlatkom Ževrnjom odlučio upotrijebiti najjače oružje u stranci - svoju sestru.

Protekle četiri godine u Splitsko-dalmatinskoj županiji dijelio je vlast s HDZ-om. Predsjednik Skupštine je Petroslav Sapunar, muž njegove sestre. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene