Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još ne odustaje

Kerum za hotel Marjan nudi suvlasništvo partnerima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nema novca za dovršetak hotela Marjan, splitskom gradonačelniku Željku Kerumu, izgleda, teško je odustati od svog projekta.

Tako je danas izjavio kako će ponuditi partnerstvo dijelu dobavljača s kojima tvrtka Kerum već surađuje, no ako ni to ne uspije, onda bi volio da barem ostane u hrvatskim rukama.

Pročitajte i ovo Rušenje hotela dio Splita zatrpalo u prašinu - 1 Vratile se maske Splićani se guše u prašini hotela Marjan: "Mislila sam da je snijeg kako je bio bijel balkon" Željko Kerum Elektronička javna dražba Kerumovo zemljište u Drnišu ide na bubanj: Procijenjena vrijednost na 85.838 eura

>> Kerum potvrdio: Žao mi je, ali moram prodati hotel Marjan

Novinarima je komentirao i prijedlog koji je na sutrašnjem Gradskom vijeću, da Grad kupi zemljište na Kili njegova nećaka i to za izgradnju prometnica. Rekao je kako u Splitu ima previše kritičara te kako je primio kaznene prijave za Zapadnu obalu.

'Prometnice se rade da bi se prometovalo preko tih prometnica, a tko je vlasnik i kome se plaća, to je manje bitno. Ne odlučujem ja o tome hoće li Grad kupiti to zemljište ili neće. Ako će Gradsko Vijeće glasovati da se kupi, a ako ne, ne mora se kupit', kazao je Kerum.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene