Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Igrat ću i češće'

Kerum, Jovanović i Maleš igrali na balote

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum pojavio se danas na splitskoj Rivi, povodom 100 dana do paraolimpijade u Londonu.

Na pitanje kako to da se danas odlučio pojaviti, Željko Kerum dodao je kako sljedeće pitanje sigurno glasi zašto se nije pojavio na ranijim zbivanjima.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

'Pojavio sam se danas na rivi zato što sam tako odlučio', rekao je Kerum. Dodao je kako igra na balote, iako se obično svi takvi smatraju primitivcima, no kaže da to nije tako. 'Od sada na balote ću igrati i češće', dodao je.

>> Je li došao kraj Kerumovom carstvu?!

Priupitan znači li to da se povlači iz politike i biznisa, Kerum nije želio pojasniti. 'Ubuduće ću svakako češće igrati na balote, ovako stignem jedva dva puta u mjesec dana', rekao je.

Na splitskoj rivi povodom 100 dana do paraolimpijade u Londonu političari su došli dati podršku osobama s invaliditetom koje se uspješno bave sportom.

S tom svrhom zaigrali su na balote. U ekipi političara, uz gradonačelnika Keruma igrali su i ministar obrazovanja i športa Željko Jovanović te Hrvoje Maleš, predsjednik uprave Hajduka. Političari su igrali protiv novinarske ekipe.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene