Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum odgovorio je danas novinarima na upite u vezi sa sudbinom njegove tvrtke kako je on bio i ostao najveći gazda u Splitu.


Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Sanja Bilač danas je optužila Keruma kako duguje više od 20 milijuna kuna poreza državi, a grad ostavlja u dugu većem od 350 milijuna kuna te da bi zbog takvih dugova trebao završiti u zatvoru.

Na pitanje novinara kako komentira te izjave Sanje Bilač, Kerum je kazao: "Jel', onda pitajte nju zašto je to rekla, ne bih komentirao damu".

>>
VIDEO 'A tko je napravio sve ovo? Što bi bilo da sam dolazio na posao?!'

Slijedilo je novinarsko pitanje koliki su dugovi njegove tvrtke, a Kerum je odgovorio: "Moja je tvrtka bila i ostala, ja sam bio i ostao najveći gazda u gradu".

A na pitanje u kakvom stanju ostavlja gradsku blagajnu nakon četverogodišnjeg gradonačelničkog mandata, Kerum je kazao kako je "grad bogat i gradska blagajna može funkcionirati". (Hina)

Vezani članci Prometna nesreća na cesti Solin - Klis Nesvakidašnja scena kod Splita: Automobil se nasukao na zaštitnu ogradu Konferencija za medije ispred KBC-a Split Liječnici KBC-a Split o slučaju preminule maturantice: "Vjerojatno je do smrti došlo zbog kroničnih bolesti uz COVID"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook