Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon objave imovinske kartice

Kaznena prijava protiv Domagoja Miloševića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malon nakon što je ušao u Vladu i postao novopečeni član HDZ-a, protiv Domagoja Ivana Miloševića, podnesena je kaznena prijava.

Protiv potpredsjednika Vlade za investicije Domagoja Ivana Miloševića podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog, kako stoji, nezakonitosti u pretvorbi i privatizaciji društvenog poduzeća Pastor-TVA d.o.o. iz Zagreba.

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Bruna Esih ušla je u Hrvatsku stranku prava "Bog i Hrvati" Zvijezda hrvatske desnice vraća se u politiku: Bruna Esih učlanila se u poznatu stranku i najavila borbu

>> Novi član HDZ-a i najbogatiji premijerkin suradnik

Prijavu je podnio Pero Kovačević, zamjenik predsjednice stranke HSP dr. Ante Starčević, nakon objave Miloševićeve imovinske kartice.

Milošević poručuje kako 'nema problema, neka se samo istražuje'. Ističe da je revizija privatizacije Pastora već obavljena i dostupna javnosti. Kaže kako je zanimljivo da se to aktualizira baš sada, a deset godina nije bilo nikakve, pa ni anonimne prijave protiv njega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene