Čitatelj nam je proslijedio fotografije s autoceste A6 gdje se vozač nonšalantno okrenuo nasred autoceste.


Nešto iza 10 sati kamere HAK-a zabilježile su neodgovornog vozača malog, žutog kamiona kako se okreće nasred autoceste A6 Rijeka - Zagreb.

Vezani članci Ivana Pezo Moskaljov Otkrio se i novi aneks ugovora vojne višekatnice u Zagrebu koja još zjapi prazna: Prema njemu na vrh ovog nebodera postavio bi se i jacuzzi! Tomislav Tomašević i Damir Vanđelić Tomašević o uhićenjima: ''Ako je netko koristio svoj javni položaj, za mene je to jednako ratnom profiterstvu. Ne znam ništa gore od toga''

Njegovo je okretanje trajalo gotovo 2 minute i pravo je čudo da nisu naišli drugi automobili. Snimku nam je na moj.report@novatv.hr,sa svog smartphoena, proslijedio jedan čitatelj.

Iz HAK-a su poručili da se radi o službenom (ophodarskom) vozilu održavanja koncesionara autoceste koje koristi službeni prijelaz između kolnika autoceste i da ne predstavlja 'nikakvo katastrofalno okretanje na autocesti'. Napomenuli su i kako je nužno da vozač službenog vozila dobro provjeri stanje na cesti (intenzitet prometa) i uz obveznu signalizaciju (rotirka, pokazivači smjera) može prelaziti s kolnika na kolnik.

Ukoliko i Vi imate zanimljiv događaj za podijeliti s nama pošaljite nam fotografiju ili video na našu Facebook stranicu ili na moj.report@novatv.hr.

>> Nadzorne kamere opet u akciji: Pogledajte što izvodi ovaj vozač!