Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neodgovorni vozač

Katastrofalno okretanje na autocesti koje su snimile nadzorne kamere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitatelj nam je proslijedio fotografije s autoceste A6 gdje se vozač nonšalantno okrenuo nasred autoceste.

Nešto iza 10 sati kamere HAK-a zabilježile su neodgovornog vozača malog, žutog kamiona kako se okreće nasred autoceste A6 Rijeka - Zagreb.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Proslava Nove godine u Hrvatskoj - 3 Radosan ulazak u Novu godinu Zabavni program, pjesma, veselje: Pogledajte kako su izgledali dočeci Nove godine širom Hrvatske

Njegovo je okretanje trajalo gotovo 2 minute i pravo je čudo da nisu naišli drugi automobili. Snimku nam je na moj.report@novatv.hr,sa svog smartphoena, proslijedio jedan čitatelj.

Iz HAK-a su poručili da se radi o službenom (ophodarskom) vozilu održavanja koncesionara autoceste koje koristi službeni prijelaz između kolnika autoceste i da ne predstavlja 'nikakvo katastrofalno okretanje na autocesti'. Napomenuli su i kako je nužno da vozač službenog vozila dobro provjeri stanje na cesti (intenzitet prometa) i uz obveznu signalizaciju (rotirka, pokazivači smjera) može prelaziti s kolnika na kolnik.

Ukoliko i Vi imate zanimljiv događaj za podijeliti s nama pošaljite nam fotografiju ili video na našu Facebook stranicu ili na moj.report@novatv.hr.

>> Nadzorne kamere opet u akciji: Pogledajte što izvodi ovaj vozač!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene