Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Minjak u Saboru

Katarina Peović o optužbama za kršenje dress codea: "Meni smeta što se krše radnička prava"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborska zastupnica Radničke fronte reagirala je na optužbe da je jučer u Sabor došla u prekratkoj haljini.

Katarina Peović, čelnica Radničke fronte, oglasila se na Twitteru povodom, kako su neki zaključili, kršenja dress codea u Saboru, nakon što se jučer tamo pojavila u kratkoj haljini.

Pročitajte i ovo Katarina Peović ne idu s SDP-om na izbore Peović komentirala Grbinovu izjavu: "Da nisu oni, mi bismo morali reći 'ne' toj koaliciji" Zoran Milanović Dan za pamćenje Obrat na obrat! Sve što trebate znati o najluđem danu u hrvatskoj političkoj povijesti

"Nekima smeta što ja navodno kršim 'dress code', a meni smeta što se krše radnička prava, što vladajući smanjuju poreze za najbogatije, što se premijeru čini da je bolje nego prije korone...", napisala je na Twitteru. 

O haljini iznad koljena zastupnice Peović jučer se cijeli dan raspravljalo na društvenim mrežama.

Napustila sjednicu Odbora za veterane

Inače, Peović je na svom Facebooku objasnila i zašto je jučer napustila sjednicu Odbora za ratne veterane. Kaže da je razlog što nitko nije reagirao na izjave o komunističkim zločinima.  

"Istovremeno mi potpredsjednik Vlade i ministar Tomo Medved nije odgovorio na pitanje - kako je moguće da se u Povjerenstvu za istraživanje, uređenje i održavanje vojnih groblja, groblja žrtava Drugog svjetskog rata i groblja poslijeratnog razdoblja nalazi predstavnik udruge Hrvatski domobran, udruge koja je sudjelovala u uništavanju spomenika NOB-a. Primjer tome je spomen-bista Franje Pucaka u Karlovcu koja je 1995. uklonjena i na istom mjestu je podigla spomen-obilježje ustašama i domobranima s uklesanim slovima "Hrvatskim vojnicima palim za Hrvatsku 1941. - 1945. i 1991. - 1995."

Jedino što je Medved imao kao argument jest da je taj sastav povjerenstva potpisao Zoran Milanović", napisala je i dodala:

"Naravno da su moji prijedlozi poput recimo uređivanju Dotrščine, na kojoj je tijekom cijelog rata strijeljano stanovništvo Zagreba koje se opiralo okupaciji i kvislinškoj NDH, ostali bez podrške."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene