Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova zapošljavanja

Karlovac: Za jedno radno mjesto bori se 45 radnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za osamdeset radnih mjesta u Karlovačkoj županiji prijavilo se čak 3600 kandidata, odnosno, za jedan posao bori se 45 osoba.

Za otvorena radna mjesta koja u prvoj fazi treba novi vlasnik dugoreške Pamučne industrije izrazito je velik interes, piše Novi list. Ana Pozderac, pročelnica Područne službe HZZ-a u Karlovcu, rekla je kako je najava novog zapošljavanja na noge digla sve žive. 'Javile su se radnice koje su početkom devedesetih ostale bez posla. Tada su imale 30-tak godina, a danas imaju 50, no sve žele raditi', rekla je Pozderac i zaključila kako su velike tvornice te koje mogu jamčiti značajnije zapošljavanje. Pozderac je dodala kako radnici znaju kakav je posao u tvornicama, upoznati su sa smjenskim radom i to im se puno više sviđa od posla u trgovačkim centrima.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

 

 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene