Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz policijsku pratnju

VIDEO Bajkeri na cestama: Za godišnjicu Sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tradicionalna, 15. bajkerska karavana "Zajedno u ratu, zajedno u miru Prevlaka - Vukovar 2022.", u organizaciji Moto kluba Korčula i suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima diljem Hrvatske, u srijedu je prošla kroz Sisak.

Karavana, koja se održava u povodu obilježavanja 31. godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, krenula je u ponedjeljak iz Korčule i na putu prema Vukovaru priključuje joj se sve više bajkera.

Njezini su sudionici u utorak navečer stigli do Siska, gdje su prenoćili, kako bi u srijedu, uz pratnju policije, nastavili put prema Kutini. Na ispraćaju sa sisačke Gradske tržnice pozdravili su ih i predstavnici Grada Siska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TUŽNA OBLJETNICA Objavljen program komemoracije u Vukovaru: Milanović neće biti u Koloni sjećanja

"Naša karavana prema Vukovaru traje tjedan dana, a za neke sudionike i duže, jer dolaze iz udaljenijih mjesta. Danas nas je već više od 200, a vjerujemo da će se do Vukovara taj broj i udvostručiti. Put nastavljamo prema Kutini, Lipiku, Pakracu, Novskoj, Gradiški i Požegi", gdje ćemo opet noćiti", rekao je pri odlasku iz Siska, jedan od organizatora karavane, Đani Radovanović iz Moto kluba Korčula.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene