Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ništa ne poduzimaju'

Karamarko: Vlada nije uspjela dovesti investiciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas kako Vlada ništa ne poduzima, nije uspjela dovesti ni jednu kvalitetnu investiciju, samo se smanjio broj radnih mjesta i vrtoglavom brzinom Hrvatsku uvlači u gospodarsku krizu.

"Situacija je jako loša i ušli smo u tragičnu fazu, gdje se članovi vladajuće koalicije međusobno svađaju i to je rezultat nemoći i nesposobnosti, ali i velike neogovornosti prema hrvatskom čovjeku koji danas jako loše živi", rekao je.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku

Karamarko je to izjavio u Dubrovniku, gdje je poslije sjednice dubrovačkoga Gradskog odbora HDZ-a, na kojoj je sudjelovao, komentirao aktualno stanje u državi.

Kad je u pitanju pozicija HDZ-a, predsjednik stranke je kazao kako građani sa simpatijama ponovno gledaju na HDZ, koji je još 2008. godine počeo raščišćavati kriminal i korupciju i koji prolazi svoju katarzu.

"Ono što je optimistično jest da imamo gospodarski program jer na vlast ne želimo doći s rukama u džepovima, kao aktualna vlast, razmišljajući samo gdje ćemo postaviti svoje ljude, izvršiti kadrovske čistke i podijeliti sinekure stranačkih podobnicima", rekao je dodavši kako to ne dolazi u obzir.

'SDP-ovci vole krasti i pljačkati, lažljivi su i licemjerni'

Predsjednik HDZ-a kritizao je aktivnosti predsjednika Republike Ive Josipovića, za kojeg je kazao da se već nekoliko mjeseci bavi svojim PR-om, imageom i političkim marketingom, jer je već u predsjedničkoj kampanji, a ne brine se o temeljnim problemima hrvatskog čovjeka.

"Predsjednik Josipović nije zaslužio drugi mandat jer se previše brine o sebi" , zaključio je Karamarko. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene