Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjednica u Solinu

Karamarko: U subotu ćemo imenovati stranačko povjerenstvo za Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ Tomislav Karamrko najavio je da će u subotu biti imenovano stranačko povjerenstvo za grad Zagreb.

'Sutra (subota) poslijepodne ćemo u Solinu održati sjednice Predsjedništva HDZ i Nacionalnog vijeća stranke te ćemo tom prilikom imenovati povjerenstvo za grad Zagreb, jer želimo do kraja ovog tjedna riješiti neke probleme', izjavio je večaras Karamarko, nakon svečane sjednice Gradskog vijeća održane u povodu sutrašnjeg blagdana Male Gospe Dana grada Solina, a na kojoj je i on nazočio.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zanimljiva imena Pogledajte tko se sve našao na HDZ-ovim listama: Stranci prijeti kazna Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Sastanak u HDZ-u Plenković komentirao kritike glavne europske tužiteljice, pa razmještao mikrofone, prepirao se s novinarima...

>> HDZ će tražiti referendum o koncesijama za autoceste

Karamarko je objasnio kako će sutra mnogi HDZ-ovi dužnosnici nazočiti u Solinu na proslavi Dana tog grada i bit će na misi za blagdan zaštitnice Solina Male Gospe te će se njihova nazočnost iskoristiti i za održavanje sjednica Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća.

On je istaknuo kako u Solinu HDZ ima 'stabilnu vlast već dvadesetak godina', od obnove Hrvatske te da je to sada jedan posve drugi grad u odnosu na onaj prije 20 godina i mnogim gradovima u Hrvatskoj može poslužiti za primjer.

'Zadovoljstvo je je biti u jednoj takvoj domoljubnoj i vrijednoj sredini kao što je Solin', kazao je Karamarko. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene