Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O padu rejtinga

Karamarko: Ova Vlada nije napravila ništa za gospodarski rast

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas, komentirajući najnovije smanjenje kreditnog rejtinga Hrvatskoj, da vlada Zorana Milanovića nije napravila ništa za gospodarski rast, nego se iskazala jedino 'agresorskom poreznom politikom'.

'Vlada se iskazala jedino u kreaciji oko porezne presije i represije, agresorske porezne politike, ništa drugo', rekao je Karamarko za Media servis.

Pročitajte i ovo Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković? Unutrašnjost crkve sv. Lovre suluda ideja FOTO Neviđeni vandalizam u crkvi - roštiljali i radili peku! "Takvo što ne bi ni barbarima palo na pamet!"

'Ni investicije, ni jačanje proizvodnje, ni otvaranje novih radnih mjesta. Ništa oni nisu napravili osim što stišću porezno ljude', istaknuo je predsjednik najjače oporbene stranke.

>> Linić: Budimo iskreni, 'smeće' je slika Hrvatske!

Agencija Moody's snizila je danas kreditni rejting Hrvatske na Ba1, navevši kao razlog slabe izglede za gospodarskim rastom i nedostatak fiskalne fleksibilnosti vlade.

Upitan oko problema Ljubljanske banke, šef HDZ-a rekao je kako će Hrvatska možda morati kupovati ulazak u EU ocjenjujući to 'tragedijom'.

'Nije prihvatljivo ništa u čemu Hrvatska gubi. Jedino što nas zanima doista jest ulazak u EU. Bit će to gorak zalogaj koji ćemo svi očito morati progutati', naglasio je Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene