Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diskreditiranje Grabar Kitarović

Karamarko: 'Barbika' je već viđena priča, želi se ocrniti HDZ-ovog kandidata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karamarko se osvrnuo i ja Josipovićevu izjavu da je dokument podmetanje obavještajnog podzemlja

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas u Osijeku da je akcijski plan diskreditacije Kolinde Grabar - Kitarović, pod nazivom 'Barbika', već viđena priča, u kojoj se uoči izborne kampanje pokušava ocrniti i diskreditirati jednog od kandidata, u ovome slučaju HDZ-ovog pobjedničkog kandidata.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Komentirajući izjavu predsjednika Ive Josipovića kako je dokumenat, naslovljen 'Akcijski plan Barbika', koji je poštom stigao u Ured predsjednika Republike, podmetanje obavještajnog podzemlja - Karamarko je naglasio da predsjednik Josipović ima instrumente u rukama, a preko Vlade i policiju, i može ispitati tko se time bavi, umjesto da to publicira preko pojedinih medija.

Josipović o 'Barbiki': 'Žele naškoditi meni, ali škode i Kolindi Grabar Kitarović!'

Predsjednik je možda malo pogriješio u taktici, ocijenio je Karamarko, uoči današnje sjednice Predsjedništva HDZ-a u Osijeku.

Iz Ureda predsjednika Ive Josipovića sinoć je demantirano da je dokument pod nazivom 'Akcijski plan Barbika - radna verzija, strogo povjerljivo', kojim bi se diskreditirala HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović - nastao u SDP-u za potrebe Josipovićeve predizborne kampanje.

'Akcijski plan Barbika': Kako oblatiti Kolindu Grabar Kitarović?

Josipović smatra kako je riječ o podmetanju. Također je naveo da je dokument kreacija 'paraobavještajnog podzemlja', te kako je riječ o 'prljavom obliku političke borbe' i da istraživanje autora nije posao za sigurnosne službe . (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene