Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet normaliziran

Gorio tramvaj u Zagrebu, vatrogasci odmah izišli na teren: "Sumnja se da je problem bio u kabelima"

Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr)
Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Dimi se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +2 Zapalio se tramvaj u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/7 >>
Na križanju Šubićeve i Zvonimirove ulice u Zagrebu došlo je do požara na tramvaju. Vatrogasci su izišli na teren, a promet je tom dionicom bio otežan.

Na križanju Šubićeve i Zvonimirove ulice u Zagrebu došlo je do požara na tramvaju na liniji 5 prema Dubravi. Na teren su izišli vatrogasci. Zbog zaustavljenog tramvaja i intervencije dežurnih službi promet je tim dijelom grada neko vrijeme bio usporen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nastale kolone Promet normaliziran nakon incidenta na Črnomercu: Na zagrebačkom okretištu izletio tramvaj Novi stari tramvaj na zagrebačkim ulicama ZET objavio Dio tramvajskog prometa u zastoju: Ovo su linije koje su preusmjerene

Ovu informaciju potvrdili su nam iz ZET-a. "U 10:30 u Šubićevoj ulici, malo prije raskrižja sa Zvonimirovom, pojavio se otvoreni plamen na postolju tramvaja na liniji 5. Ozlijeđenih nema. Vatrogasci su odmah pozvani i ugasili su plamen", kazao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba i dodao da će interventno vozilo odvući tramvaj u spremište, gdje će biti obavljen očevid kojim će se utvrditi uzrok izbijanja plamena. "Sumnja se da je problem u kabelima", rekao je.

"Tramvajske linije 5 i 7 trenutačno prometuju preusmjereno u smjeru Dubrave/Dupca, i to od Autobusnog kolodvora Ulicom kneza Branimira, zatim Draškovićevom ulicom, Ulicom kneza Mislava, Trgom žrtava fašizma, Ulicom kralja Zvonimira i Šubićevom ulicom te dalje svojim redovnim trasama do krajnjih odredišta. U suprotnom smjeru linije prometuju svojim uobičajenim trasama", priopćeno je iz ZET-a nešto iza 10:30. U 11:45 iz ZET-a je javljeno da je promet javnog prijevoza normaliziran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene