Na križanju Šubićeve i Zvonimirove ulice u Zagrebu došlo je do požara na tramvaju. Vatrogasci su izišli na teren, a promet je tom dionicom bio otežan.

Galerija


Na križanju Šubićeve i Zvonimirove ulice u Zagrebu došlo je do požara na tramvaju na liniji 5 prema Dubravi. Na teren su izišli vatrogasci. Zbog zaustavljenog tramvaja i intervencije dežurnih službi promet je tim dijelom grada neko vrijeme bio usporen.

Vezani članci Zastoj tramvaja u Ilici - 2 Normaliziran promet u Zagrebu: Tramvaji satima stajali zbog kvara na mreži Sudar na Žitnjaku u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Normaliziran promet na zagrebačkom Žitnjaku: Automobil podletio pod tramvaj

Ovu informaciju potvrdili su nam iz ZET-a. "U 10:30 u Šubićevoj ulici, malo prije raskrižja sa Zvonimirovom, pojavio se otvoreni plamen na postolju tramvaja na liniji 5. Ozlijeđenih nema. Vatrogasci su odmah pozvani i ugasili su plamen", kazao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba i dodao da će interventno vozilo odvući tramvaj u spremište, gdje će biti obavljen očevid kojim će se utvrditi uzrok izbijanja plamena. "Sumnja se da je problem u kabelima", rekao je.

"Tramvajske linije 5 i 7 trenutačno prometuju preusmjereno u smjeru Dubrave/Dupca, i to od Autobusnog kolodvora Ulicom kneza Branimira, zatim Draškovićevom ulicom, Ulicom kneza Mislava, Trgom žrtava fašizma, Ulicom kralja Zvonimira i Šubićevom ulicom te dalje svojim redovnim trasama do krajnjih odredišta. U suprotnom smjeru linije prometuju svojim uobičajenim trasama", priopćeno je iz ZET-a nešto iza 10:30. U 11:45 iz ZET-a je javljeno da je promet javnog prijevoza normaliziran.