Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplava dohvatila i zagrebačke plavce

Kanalizacija se izlila u policijski podrum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka izvijestila je danas da je u nevremenu koje je jučer pogodilo Zagreb poplavljeno više podrumskih prostorija i stanova, među njima i službene prostorije Prve policijske postaje, popadalo više stabala na kolnik i oštećena vozila, a zbog veće količine vode na prometnicama mnogi su šahtovi poplavljeni, te je dolazilo i do povremenih zastoja u prometu.

Utvrđeno je da je nastala veća materijalna šteta, ekipe su na terenu i štete se saniraju, rekla je na konferenciji za novinare glasnogovornica PUZ-a Aleksandra Ljuba. Ljuba je izvijestila da je u tom nevremenu poplavljen i podrum službenih prostorija Policijske uprave zagrebačke jer je na Strossmayerovom trgu uslijed nevremena izbila voda iz kanalizacije koja se prelila u podrumske prostorije policijske postaje. Nakupilo se oko pet do deset centimetara vode u hodniku, kuhinji i drugim prostorijama Petrinjske 30. Na mjesto događaja stigli su vatrogasci, te započeli s izbacivanjem vode. Šteta će se naknadno utvrditi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imaju dvoje djece Policajac na tajnom zadatku oženio 'metu' koju je pratio Slika nije dostupna Pronađen u prtljažniku vozila Šefu lokalne policije odrubljena glava

Poplava nije zaobišla niti prostorije Gradske knjižnice na Starćevićevom trgu, gdje su stradali prostori na drugom i trećem katu te u spremištu u podrumu. Zbog počinjene štete, Gradska je knjižnica zatvorena do daljenjega. Poplavljene su prostorije trgovina i restorana na Glavnom kolodvoru, dućan i Ljekarna na Trgu bana Josipa Jelačića, dućan u Bogovićevoj ulici, fast-food restoran u Varšavskoj ulici, dućan u Frankopanskoj ulici, dućan u Petrićevoj ulici, Poliklinika u Mihanovićevoj ulici te kafić u Tkalčićevoj ulici. Među poplavljenim stanovima je i podrumski stan u Mandrovićevoj ulici gdje je 79 godišnjoj ženi poplavljen sav namještaj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene