Kanadska agencija za zapošljavanje došla je u Hrvatsku posredstvom jedne domaće agencije pronaći 150 radnika. Razgovori za posao potrajat će nekoliko dana jer odaziv je velik.


Ispred zagrebačkog hotela stvorila se neuobičajena gužva. Hrvatski radnici iskazali su veliki interes za poslom u Kanadi. Razgovori za posao vodili su se na engleskom jeziku.''Već dvije godine tražim posao u Hrvatskoj. Imam obitelj, dvoje djece, supruga moram naći neki način da
preživim'', rekao je Ivan Čengić iz Slavonskog Broda.

Vezani članci Bolnica U splitskoj bolnici približavaju se brojkama iz prosinca, sve je više mladih pacijenata: ''Moramo biti na prvoj crti i dati sve od sebe'' Meghan Markle i princ Harry Nije prošlo ni 48 sati, a princ Harry pohvalio se da je pronašao i dodatni posao, surađivat će s američkim moćnicima!

Nekoliko tvrtki traži 150 radnika. Građevinske radnike, skladištare, bravare, stolare, vozače kamiona i slična zanimanja.

>>Kanada hrvatskim radnicima nudi 150 radnih mjesta!

''Zapošljavamo iz Hrvatske već godinu dana.Tvrtke sve više čuju o kvaliteti ovdašnjih radnika i zadovoljni su s radišnim ljudima iz Hrvatske'', rekao je Rishi Mittal iz kanadske agencije za zapošljavanje Globalhire.

Za posao skladištara plaća je nešto manje od dvadeset dolara po satu, plaćeni su prekovremeni sati, zdravstveno osiguranje te je organiziran smještaj. Kandidate primaju još sutra, ali poslova će biti još, kažu iz kanadske agencije, pa će se ponovno vratiti u Hrvatsku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook