Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže radnike

Uvjeti rada u Kanadi: Plaćen smještaj, prekovremeni rad...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadska agencija za zapošljavanje došla je u Hrvatsku posredstvom jedne domaće agencije pronaći 150 radnika. Razgovori za posao potrajat će nekoliko dana jer odaziv je velik.

Ispred zagrebačkog hotela stvorila se neuobičajena gužva. Hrvatski radnici iskazali su veliki interes za poslom u Kanadi. Razgovori za posao vodili su se na engleskom jeziku.''Već dvije godine tražim posao u Hrvatskoj. Imam obitelj, dvoje djece, supruga moram naći neki način da
preživim'', rekao je Ivan Čengić iz Slavonskog Broda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti

Nekoliko tvrtki traži 150 radnika. Građevinske radnike, skladištare, bravare, stolare, vozače kamiona i slična zanimanja.

>>Kanada hrvatskim radnicima nudi 150 radnih mjesta!

''Zapošljavamo iz Hrvatske već godinu dana.Tvrtke sve više čuju o kvaliteti ovdašnjih radnika i zadovoljni su s radišnim ljudima iz Hrvatske'', rekao je Rishi Mittal iz kanadske agencije za zapošljavanje Globalhire.

Za posao skladištara plaća je nešto manje od dvadeset dolara po satu, plaćeni su prekovremeni sati, zdravstveno osiguranje te je organiziran smještaj. Kandidate primaju još sutra, ali poslova će biti još, kažu iz kanadske agencije, pa će se ponovno vratiti u Hrvatsku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene