Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro se obucite

Provirit će sunce, a onda... Uskoro stižu niže temperature i prve pahulje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema prognozi DHMZ-a, u ponedjeljak nas očekuje pad temperatura i snijeg koji bi mogao padati u Zagrebu, Lici i Gorskom Kotaru.

Nastavlja se nestabilno vrijeme, a Državni hidrometeorološki zavod za početak idućeg tjedna najavljuje snijeg koji bi, između ostalog, mogao padati i u Zagrebu.

Današnje će jutro u unutrašnjosti zemlje biti pretežno oblačno uz povremenu kišu, a ponegdje i maglu. Na Jadranu će biti promjenjivo oblačno, u Dalmaciji i s kišom, a još uglavnom na jugu moguće i s izraženijim pljuskovima. Vjetar većinom slab, na istoku do umjeren jugoistočni, a na Jadranu još uvijek dvije slike - sjevernije bura, južnije jugo. Temperatura će se uglavnom kretati između 7 i 13 stupnjeva, jedino će u gorju niže.

Vrijeme ostaje nestabilno i do kraja tjedna. U četvrtak će biti većinom oblačno s povremenom kišom, a u petak bi kiše moglo biti uglavnom u gorju. Barem malo sunčanih razdoblja očekuje se u subotu. Temperatura zraka neće se znatnije mijenjati.

Na Jadranu će do petka biti promjenjivo oblačno s povremenom kišom ili pljuskovima, i to uglavnom u Dalmaciji. U subotu posvuda sunčanije. I dalje uz jugo - slabo ili umjereno, a u petak na sjevernom dijelu ponovno bura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Ilustracija Vremenska prognoza Meteorolog Ivan Čačić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje početkom Velikog tjedna

Nakon vikenda očekuju nas niže temperature i snijeg kojeg bi moglo biti u Lici i Gorskom Kotaru te Zagrebu. Maksimalna dnevna temperatura kretat će se oko 5 stupnjeva Celzijevih.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene