Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dodiru s prirodom

Kako ostati pozitivan u dugim zimskim mjesecima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovim hladnim zimskim mjesecima glavni je izazov kako ostati pozitivan.

Mnogi se ipak trude ne izgubiti dodir s prirodom i dan je u većini Hrvatske bio idealan za druženje na otvorenom.

Pročitajte i ovo Valentin Crljenko i Katarina Jusić Mezga Snijeg donio probleme Teretni kamioni unatoč zabrani izišli na staru cestu: "Pojedinci se ne pridržavaju pravila, pa se događaju nezgode" Marko Šepat - 3 Izvještaj iz Kölna Zimski uvjeti stvorili kaos u Njemačkoj: "Ovo je šok za stanovnike. Ovoliko snijega nije palo 10 godina"

Primjerice, kad god je u prilici, Sonja dođe nahraniti labudove na zagrebačkom Jarunskom jezeru. Kaže da živi blizu te da joj nije problem ostatke od ručka donijeti pticama. Zagrebačko more se zaledilo i neki su isprobali koliko je tvrd ledeni pokrivač.

U pogledu na zaleđeno jezero uživali su brojni zaljubljenici u prirodu i rekreativci. Temperatura oko nule i južina diljem Hrvatske kao da nikome nisu smetale, a i u ovim dugim zimskim mjesecima važno je raditi na dobrom raspoloženju.

Da je rad na sebi iznimno važan dobro zna i psihijatar Milan Košuta. Svima želi više hrabrosti da izađu u susret svojim pravim sklonostima. 'Kad se tome izađe u susret onda to liči na Janičino skijanje - lagan je. A kada se ne izađe tome u susret onda je život poput borbe s bikovima u Pamploni, trči se, bježi, pada i velika je muka', objašnjava.

Kako izbjeći 'Pamplonu' po nekima je otvoriti novi biznis ili začeti dijete dok je drugima i dalje na prvom mjestu ljubav.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene