Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treba vratiti uloženo

Kerum spašava svoju Fani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Mogu se država, Županija i Grad dogovoriti da vlasniku zemljišta na Marjanu ponude neke zamjenske parcele, pa da se na Marjanu ništa ne gradi', izjavio je splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Kerum je na ovaj način komentirao slučaj oko gradnje na Marjanu od strane svoje nevjenčane supruge Fani Horvat. Splitski gradonačelnik je za Slobodnu Dalmaciju komentirao prosvjed Splićana koji traže obustavu gradnje na Marjanu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obrazloženje da nema novaca Županija odbila pravo prvokupa zemljišta Fani Horvat Slika nije dostupna Poručila preko odvjetnice Fani odustaje od restorana ako joj se isplati koliko je uložila

>> Prosvjed protiv Fani: 'Nek gradi ispod Svilaje, a ne Marjana'

>> Fani odustaje od restorana ako joj se isplati koliko je uložila

'Ja nikome neću oduzimati njegovo vlasništvo. Kako bi se ti koji organiziraju prosvjede osjećali da njima netko hoće uzeti njihove parcele?', rekao je Kerum. On je dodao i kako neće sudjelovati u prvokupu da ga se ne bi prozvalo za sukob interesa.

'Nisam ni ja za gradnju na Marjanu, ali investitor je kupio 5.400 četvornih metara vodeći se GUP-om, koji tamo dozvoljava gradnju, a nisam ga ja usvojio nego bivša vlast', izjavio je Kerum.

Nakon prosvjeda i napisa u medijima Fani Horvat je izjavila kako je spremna prepustiti parcelu ukoliko bi joj se nadoknadilo 1,2 milijuna eura koliko je uložila u to zemljište. Sada je njenu inicijativu podržao i njen nevjenčani suprug i splitski gradonačelnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene