Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gust promet

Ne gubite živce: Pogledajte gdje se i kad očekuju najveće gužve zbog uskrsnih blagdana

Gužva, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Gužva, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gužv, iIlustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Gužv, iIlustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gužva, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Pred nama je blagdanski vikend u kojem će mnogi na put. Gužve se od petka očekuju na autocestama diljem zemlje i na graničnim prijelazima.

Osim uskrsnih blagdana, gužve na cestama izazvat će i iznadprosječno toplo vrijeme, zbog čega u Hrvatskom autoklubu (HAK) očekuju posebno gust promet prema moru.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Kolona na A3 nakon prometne nesreće HAK poziva na oprez Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, stvorila se višekilometarska kolona: ''Kaos je!''

"Veći val očekuje se tijekom petka. Promet će biti vrlo gust već negdje od 12 sati, a veći broj vozila ide prema zemljama istočne Europe", rekao je Irvin Filipović iz HAK-a.

Također je rekao da bi oni koji mogu trebali putovati noću jer nas očekuju dvoznamenkaste temperature.

"Očekujemo suhe kolnike i bit će sunčano i vedro. Očekuje se dosta dinamičan promet, pa će svakako trebati strpljenja", rekao je Filipović.

"Taj veći dio vozila naravno da će opteretiti i brojne granične prijelaze, ponajprije u Posavini. To su nam Jasenovac, Gradiška, Županja, Slavonski Brod, onda Bajakovo prema susjednoj Republici Srbiji", dodao je.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene