Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgvor Tončija Božanića

'Kada je Sabor raspravljao o suspenziji ZERP-a SDP je bio suzdržan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što se oporbena Kukuriku koalicija jučer družila s ribarima kod otoka Murtera i sugerirala kojim mjerama spasiti ribarstvo, oglasio se HSS u kojem je i Tonči Božanić, inače državni tajnik za ribarstvo.

On uvjerava kako ribari nikada nisu dobivali više novca nego za vrijeme mandata ove Vlade, da je riblji fond očuvaniji nego u susjednim zemljama, te kako SDP-ov program za ribarstvo aktualna Vlada već primjenjuje. Osvrnuo se i na SDP- ovu tvrdnju da je Vlada trebala proglasiti ZERP.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalim ribarima, ilustracija - 4 stigli ronioci Potraga za nestalim ribarima: Pronađeno je nešto na 27 metara dubine Potraga za nestalim ribarima, ilustracija - 3 Dok ima nade, ne prestaju Potraga za nestalim umaškim ribarima još traje: Uključeni su svi - od institucija do ribara kolega

'U ožujku 2008. godine kada je Sabor raspravljao o suspenziji ZERP-a za članice Europske unije jedino su saborski zastupnici HSS-a digli ruke protiv. Moram priznati da su, ne samo SDP, nego i članovi današnje Kukuriku koalicije, tog trenutka bili suzdržani', rekao je Božanić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene