Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovite se

Kad ponestane zanimacije! Uređaji koje se isplati ugrabiti na proljetnim akcijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roman zvan koronavirus lagano je počeo pokazivati znakove usporavanja, no mjere zaštite još uvijek su na snazi. Izlasci su svedeni na minimum, zbog čega se mnogi oslanjaju na jedino što im nudi uvid u vanjski svijet – digitalnu tehnologiju. Zbog nje se osjećamo povezano i sigurno, ali i nerijetko frustrirano kada su u pitanju stari uređaji.

Kako bi omogućili ljudima da se u ovim trenucima osjećaju barem donekle normalno, brojne su trgovine tehnike snizile cijene brojnih asortimana i ponudile atraktivne akcije i uštede, sve s ciljem kako bi se ponovili i zamijenili stare uređaje iz vašeg doma onim novima.

Laptop

Ako do sada niste imali mjesto za rad od doma, novonastala situacija zasigurno vas je primorala da sada to učinite. Iako većina posjeduje klasično ili prijenosno računalo u svojem kućanstvu, realnost je takva da je često riječ o dotrajalim uređajima koji se koriste godinama, što može biti pravi izvor frustracije prilikom pokretanja određenih programa bez kojih se ne može kvalitetno obavljati posao.

Kako biste tom problemu doskočili jedan baš za sebe možete primjerice ugrabiti na uskršnjim akcijama jer su brojne trgovine tehnike uspješno prebacili svoje poslovanje online zato što im je sigurnost kupaca i njihovih djelatnika na prvom mjestu. Jedan od njih je i Links, koji je svoj web shop u potpunosti prilagodio kupcima, pa ćete tako na njemu moći kupovati od 0-24 iz udobnosti vašeg doma.

Mobitel

Danas kada je sve što je bilo offline postalo online, život je nezamisliv bez ove male napravice. U trenucima kada je više nego ikad bitno ostati povezan, slaba baterija ili nedovoljno memorije ono je što najmanje želite. Ako ste žrtva jednog takvog, pravo je vrijeme da svoj mobitel umirovite i nabavite novi. Neovisno o tome jeste li obožavatelj Androida ili iOS-a, vrijeme za kupnju novog mobitela nikad nije bilo bolje jer su pojedini modeli na proljetnim akcijama sniženi gotovo u pola cijene.

Slušalice

Svaki dobar gamer zna koliko je važno imati kvalitetne slušalice s mikrofonom. Posebice u onim igrama u kojima je svaki šum znak za „uzbunu“. Upravo će prave slušalice, zajedno s računalnom periferijom omogućit da iskustvo igranja dignete na jednu novu razinu. No čak i da niste u svijetu igara već ste strastveni obožavatelj glazbe, znat ćete koliko je dobar zvuk bitan. Razer, Sennheiser ili Logitech samo su neki od brendova čije su slušalice snižene, a sve to i mnogo više može se pronaći u Linksovoj online trgovini koja je za Uskrs snizila svoje cijene.

Tablet

Popularnost ovog gadgeta koji je svoj boom doživio 2012 godine, nije minula ni danas. Zbog svoje lake prenosivosti, poželjan je suputnik bilo da ste doma na kauču ili vani u dvorištu. I dok ga jedni koriste u poslovne svrhe zbog svojih specifikacija koje nalikuju računalu, drugi ga koriste za zabavu i dokolicu. Kako bi si olakšali ovo vrijeme izolacije, priskrbite si jedan koji će pružiti dovoljno zabave za cijelu obitelj.

Televizor

Kućanstvo bez televizora danas je gotovo ne moguće zamisliti. On je tu kako bi nas informirao, zabavio ili jednostavno kako bi nam pružio osjećaj da nismo sami. Ovaj svojevrsni član obitelji prošao je brojne faze od svog početka, a posljednja je ona koja uključuje LED tehnologiju. Ako još nemate istu, ovo je idealna prilika da je nabavite, jer cijene televizora nikada nisu bile niže.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene