Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

I službeno postao predsjednik NO-a

Jurčić na čelu Podravke i traži smjenu pritvorenih menadžera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubo Jurčić je prije nekoliko sati i službeno postao predsjednik Nadzornog odbora Podravke.

Prvi potez koji je povukao bio je zahtjev za smjenom pritvorenih članova Uprave zbog malverzacija s dionicama koprivničkog prehrambenog diva. Traži se rješenje po kojem tvrtka ne bi morala isplatiti višemilijunske iznose na ime otpremnina optuženim menadžerima. Kakvo će ono biti, znat će se nakon sjednice Nadzornog odbora koja je još uvijek u tijeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićeni napokon smijenjeni Jurčić sjeda na čelo Nadzornog odobra Podravke Slika nije dostupna Poslovanje prioritet broj 1 Jurčić: Podravci se neće dogoditi ništa loše

>> Jurčić: Podravci se neće dogoditi ništa loše

Jurčić je i prije službenog postavljanja na čelo Podravke najavio rezove, a pritom je prvenstveno mislio na pritvorene menadžere. Menadžerska šestorka koju se tereti da je zlouporabom položaja i ovlasti Podravku oštetila za više od 250 milijuna kuna dosad se branila da ne zna kamo odlazi novac. Ukoliko dobiju otkaz u Podravci, sudbina pritvorene šestorke osigurana je, jer su se oni navodno osigurali dobrim ugovorima i višemilijunskim otpremninama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene