Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kultura uspjeha

Jubilarni 50. Business Cafe u Zagrebu

48. Business Cafe
48. Business Cafe Foto: Foto: PR
Jubilarni 50. Business Cafe u Zagrebu održat će se u četvrtak 24. siječnja u 18 sati u Hotelu Academia. Tema je kultura uspjeha jer je zapravo to ono što kroz proteklih devet godina organizator i gosti zajedno promiču na Business Cafe eventima.

U goste dolazi ponovo jedan od najpopularnijih poduzetnika i najtraženijih gostiju prema ocjeni publike Nenad Bakić, poduzetnik, investitor, autor bloga eclectica, pokretač STEM revolucije, osoba zaslužna za trenutni zaokret Varteksa i još mnogo više, te dvije poznate i nagrađivane poduzetnice Gordana Nikolić, vlasnica i dekanice visoke poslovne škole PAR iz Rijeke i Irena Orlović, vlasnica izdavačke kuće Harfa iz Splita.

Pročitajte i ovo Mladen Milaković Mladen Milaković Preminuo poznati dalmatinski poduzetnik Kolinda Grabar-Kitarović Sjedište u Zagrebu Bivša predsjednica krenula u poduzetničke vode: Osnovala tvrtku, poznato i čime će se baviti

Nakon razgovora s njima očekuje nas dodjela priznanja 20-ak uspješnih poduzetnika koji su sve ove godine bili naši gosti i ostavili su najveći utjecaj i utisak na publiku.
Neki od njih koji su potvrdili osobni dolazak su Davor Bruketa, Nikola Žinić, Manuela Šola, Davorin Štetner, Hrvoje Bujas, Josipa Maslač Petričević, Tvrtko Gačić, Ekrem Dupanović, Ivana Ničević Lesardić, Mirela Španjol Marković, Bruno Šimleša, Tomislav Car i drugi. Još neki će se publici obratiti video porukom.

Na kraju nas čeka predstavljanje modela iz kolekcije Varteks i predstavit ćemo suradnju s Čitaj knjigu blogom uz preporuke koje poslovne knjige čitati.

Sve goste očekuje i kava u suradnji s tvrtkom Caffemanija i ukusne delicije iz Sana delikatesa.

Dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote.

Vidimo se u četvrtak 24.1.2019. u 18 h u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88.

Ulaznice po cijeni od 200 kn nabavite na vrijeme.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su: Nivea – Beiersdorf, Caffemanija, Sana delikatese, knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, beauty salon Domellla i Androlić konzalting.

Medijski pokrovitelji su: NOVA TV, portali dnevnik.hr, naturala.hr, womeninadria.com, samopozitivno.com i poslovni-savjetnik.com, podcast Surove strasti i Čitaj knjigu blog.

Regionalni medijski pokrovitelji su: portali media- marketing.com i bgonline.rs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene