Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nabrojao postignuća

Jovanović se pohvalio na You Tubeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo obrazovanja snimilo je i na You Tubeu objavilo video u kojem se hvale svim svojim postignućima.

Promjene zakona, besplatno studiranje za uspješne studente, subvencioniranje prijevoza za učenike – time su se ministar Jovanović i njegovi suradnici pohvalili u videu koji je postavljen na You Tube.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Objavila Vlada Niz odluka sa zatvorenog dijela sjednice Vlade: Državni tajnik Čuraj razriješen na osobni zahtjev Slika nije dostupna Nude pomoć u stanovanju Širi se nova prijevara mailom, oglasilo se i Ministarstvo rada: "Savjetujemo da poruku obrišete"

'Ne samo da smo imali viziju, strategiju i planove,nego smo pokazali da smo u stanju upravljati Ministarstvom jer smo uštedjeli više od 5 milijuna kuna u odnosu na prošlu godinu. Naravno, da bi Hrvatska bila zemlja slobodnih ljudi, ljudi moraju biti oslobođeni straha.

>> Obrazovanje u 2013.: Elektronički upisi i sportski inspektori

Jedan od najvećih strahova je strah od bolesti i zato smo u sve škole od prvog razreda uveli zdravstveni odgoj jer je zdravstveni odgoj u školama put za zdravije i sretnije generacije svih uzrasta u Hrvatskoj', rekao je.

Nakon postavljanja videa na You Tube, jedan je komentator upitao 'koliko je građane Hrvatske koštala ministrova samopromocija' i odmah je dobio odgovor - 'Izrada nije predstavljala dodatni trošak. Napravljen je za nula kuna uz već postojeće resurse.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene