Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Investicijske turneje GOAP

Josipović preko Facebooka pozvao Davea McClurea u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Ivo Josipović pozvao je u subotu putem Faceboka 'poslovnog anđela' Davea McClurea, osnivača poduzetničkog inkubatora '500 startups' i suorganizatora investicijskih turneja GOAP da ove jeseni dođe u Zagreb u sklopu istočnoeuropske turneje, a McClure mu je preko te društvene mreže odgovorio da je iznenađen i počašćen pozivom.

Josipović je napisao kako je Hrvatska sljedeća u redu za pridruživanje EU u srpnju iduće godine i da nije nikad bio bolji trenutak za GOAP-ov dolazak.

Uspješna zajednica startup tvrtki i perspektiva članstva u EU privući će pažnju mnogih investitora u ovu regiju - ne postoji razlog zašto GOAP ne bi bio na čelu ovog trenda, napisao je Josipović u poruci McClureu, navodeći da će ovdje pronaći dinamičnu 'start up' zajednicu, vlast koja sve snažnije podupire poduzetništvo i toplu dobrodošlicu ne samo Hrvata, već i naših prijatelja iz regije - Slovenaca, Srba, Bosanaca i drugih. (Hina)

Pročitajte i ovo Ivo Josipović Uskoro premijera "Povukao sam se na selo i izolirao od svega": Bivši predsjednik napisao operu o ubojstvu koje je šokiralo svijet Prometne nesreće političara - 1 Političari i odgovornost Prometne nesreće dužnosnika nisu rijetkost, neki su napuhali i dosta promila: "Gledajte, nije to baš lijepo, ali i ja sam samo čovjek"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene