Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Republike Ivo Josipović posjetio je danas općinu Jakovlje u kojoj obilježavaju 110 godina od osnivanja osnovne škole, a prokomentirao je i olakšanje tereta dužničke krize građanima.


Predsjednik se u Jakovlju družio s učenicima i razgledao školsku izložbu. Izrazio je zadovoljstvo što jedna mala općina poput Jakovlja može biti ugodno mjesto za život i rad. Predsjednik je zadovoljan i odjecima pojedinih ministara u vezi s njegovom preporukama za olakšanje tereta dužničke krize građanima.

>>
Josipović: Vukovar vidim kao dobar dom za sve građane bez obzira naciju i pismo

'Neke su, koliko čujem, ideje već, možda i neovisno o mojim preporukama, u postupku. Primjerice, kad je riječ o izračunu zatezne kamate. Vlada se odlučila na jedan vrlo zanimljiv korak, oprosta kamata, što je čak i izvan tih mjera koje sam predlagao', kazao je Josipović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Blaženka Divjak (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Broj roditeljskih ispričnica u školi mogao bi se ograničiti Interkulturalna škola u Vukovaru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura