Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kava s predsjednikom

Josipović: Nema hajke na branitelje, ni lova na vještice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović nakon tradicionane 'kave s predsjednikom' je rekao i da slučaj Purda i sve ovo što se posljednjih dana događa oko branitelja nije nikakav lov na vještice.

Predsjednik je rekao da koliko god ova situacija bila neugodna, da je dobila dimenziju koja to nije te da to nije lov na branitelje. Naglasio je da je Hrvatska država jednaka za sve te da nema nikakvog progona i da ovo nije lov na vještice, kako to kažu barnitelji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ovo je poruka društvu' TIH: Korupcija se ne isplati! Slika nije dostupna Slijedi preustroj HGK nakon Nadana Vidoševića: Predsjednik će volontirati, slijede i otkazi

>> Sanader: Izborna je godina, u zatvoru ne mogu biti opasan

Što se tiče intervjua Ive Sanadera za Salzburger Nachrichten dr. Josipović je rekao da je za njega slučaj Sanader pitanje pravosudne države te da je on u svim posjetima inozemstvu isticao da je to pitanje pravosuđa.

Josipović je rekao da je s velikim zanimanjem popratio temu o dodjeli stana MORH-a Nadanu Vidoševiću te je naglasio da se ovdje mora razlučiti što je moralno a što je zakonito.

Podsjetimo, Večernji list je objavio kako je 1994. Nadan Vidošević od Gojka Šuška dobio stan zbog 'iznimnih zasluga' koji je lani prodao za 220.000 eura.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene