Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Iskoristite današnje sunčano, proljetno vrijeme: Uskoro stiže znatno zahladnjenje koje će potrajati duže nego što bismo htjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponovno se vratilo lijepo i sunčano proljetno vrijeme. Subotu će obilježiti pretežno sunčano i još malo toplije vrijeme, nego što je petak. No, od nedjelje se sprema nova promjena, stiže znatno zahladnjenje koje će ovaj put duže trajati. Čini se da će gotovo cijeli idući tjedan biti oblačno s oborinama, ali i hladnije.

Temperature će biti znatno niže, a zapuhat će i pojačan sjeverni vjetar, na kopnu i uz obalu. Subota će od jutra će biti pretežno sunčana, pri čemu ponegdje na kopnu može biti magle. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na istoku jugoistočnjak, a na moru jugo. Jutarnja temperatura na kopnu od 4 do 10, a uz obalu između 10 i 14 stupnjeva..

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Oblaci i kiša još će kratko potrajati, a doznajte hoće li na Uskrs zasjati sunce Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

I poslijepodne će biti sunčano, tek rijetko uz više oblaka može pasti poneki pljusak, a onda će prema kraju dana postupno biti oblačnije. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak uz koji će temepratura biti još malo viša - do 23 stupnja.

I na istoku će biti pretežno sunčano i ugodno toplo s temperaturom od 20 do 23 stupnja. Uz više oblaka moguć je i poneki kraći lokalni pljusak.

Na sjevernom Jadranu i u gorju će od sredine dana biti oblačnije i nestabilnije pa bi moglo biti kiše ili pljuskova. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na moru jugo, a temperatura od 17 u gorju do 21 uz obalu.

I u Dalmaciji će biti uglavnom sunčano, ponegdje uz nešto više oblaka, puhat će slabo do umjereno jugo, a temperatura u najtoplijem dijelu dana između 19 i 21 stupanj.

Od nedjelje će biti oblačno s kišom ili pljuskovima, pri čemu će oborina obilna biti u gorju. Zapuhat će i umjeren, na udare i jak sjeverni vjetar, a uz oblake, kišu i vjetar će biti osjetno hladnije.

I na moru će idućih dana prevladavati oblačno s kišom ili pljuskovima, ponegdje i obilnijim. Bit će i vjetrovito. U Dalmaciji uz umjereno i jako jugo, na sjevernom dijelu umjerena, jaka, na udare i olujna bura koja će u ponedjeljak zapuhati na većem dijelu obale.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene