Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova provokacija slovenskog nacionalista

Joras zakopao kobilu pa zvao slovensku inspekciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijelo vrijeme vanjskopolitičke krize zbog slovenske blokade hrvatskih pregovora bilo je neobično što se ne javlja slovenski nacionalist Joško Joras. Sada se u fokusu javnosti pojavio jer je nepropisno zakopao svoju uginulu kobilu.

Joras je, kako doznajemo, zakopao svoju lipicanericu, koju je dobio na poklon, na zemljište uz potok, gdje nije smio, te je potom pozvao slovensku veterinarsku inspekciju. No, radi o vodozaštitnom području, a slovenska inspekcija nije mogla intervenirati pa je na teren izašla inspekcija iz veterinarske stanice Buje. Inspektorica Rajka Lesić-Mudrić rekla je kako je strvina stara 10 do 12 dana. U PU istarskoj nismo dobili službenu informaciju o događanjima jer kažu da je za to zadužena veterinarska inspekcija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slovenija: Dogovorena rješenja s četiri rampe pod ključem zadovoljila i Jorasa Slika nije dostupna Slovenski i hrvatski gradonačelnici osudili manipuliranje slučajem Joras

Za zakapanje lipicanerice nadležne hrvatske službe

Trenutačno se ne zna uzrok smrti Jorasove lipicanerice Dane, a nagađa se, između ostalog, i da je ubijena. Ne treba podsjećati da je zakonom zabranjeno pokapati uginule životinje bilo gdje. Za to su zadužene nadležne državne službe.

>> Joras: Hrvatska se ne drži dogovora Rončević-Mate

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene