Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plijenio pažnju

FOTO Jedan od krivaca za krizu maskiran prošetao Trogirom?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jahti Dorothy Ann u Trogiru ispod maske navodno se krije John Devaney, kojeg je Time proglasio jednim od krivaca za svjetsku financijsku krizu.

Vlasnik jahte Dorothy Ann koja je ovih dana plovi Jadranom je, John Devaney, proglašen je jednim od 25 najvećih krivaca za svjetsku financijsku krizu koja je počela u SAD-u, piše 24sata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Trogir Pod zaštitom UNESCO-a Kamen u povijesnim ulicama zamijenili novim, građani bijesni: "Dragi turisti, dođite u Trogir, grad kojim vlada glupost i nepromišljenost"

Devaney je zbog lošeg poslovanja izgubio mnogo od onoga što je posjedovao, između ostalog helikopter te zbirku umjetnina vrijednu 45 milijuna dolara. Tvrtka United Capital Markets, u kojoj je direktor, sada se oporavlja od krize iz 2009. godine.

>> Megajahta od 30 milijuna eura uplovila u Zadar!

Kupio je jahtu Big Easy za svoju majku Dorothy Ann te ju je preimenovao po njoj. Sagrađena je 2001., a prema pisanju 24sata, vrijednost se procjenjuje na 33 milijuna kuna.

Devaney je zadnji put, kako tvrdi portal 24 sata, viđen prije dva dana u Trogiru gdje je tijekom jutra, potpuno zamaskiran šiltericom, maramom i tamnim naočalama, isplovio gumenjakom te se kratko zadržao ispred trogirske rive.

On je jedan od brokera koji je, prema Timeu, odgovoran za svjetsku financijsku krizu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene