Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno, večeras u 22:45

Skrivena kamera: Kako biste vi reagirali?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomaka na bolje ima kod prodaje cigareta maloljetnicima, no što je s alkoholom?

U jednoj od prijašnjih emisija ekipa Provjerenog pokazala je kako maloljetnicima većina prodavača odbija prodati kutiju cigareta, ali dobar dio njih ipak oko prodaje nije dvojio. Njihov statist, 16-godišnjak, u kratkom vremenu kupio je čak 6 kutija!

Prije četiri godine pokazali su vam koliko je maloljetniku jednostavno kupiti alkohol u prodavaonici i kafiću. Za novu emisiju provjerili su je li se situacija promijenila?

S dvojicom statista od 14 i 15 godina ekipa Provjerenog obišla je desetak lokacija i skrivenom kamerom pratilianjihove pokušaje kupnje alkoholnih pića. ''Nađi nekoga tko ima 18 godina da ti dođe kupiti piće'', ''savjetovao'' je jedan od prodavača statistu. Što mislite - jesu li statisti češće nailazili na pristanak ili odbijanje dok su pokušavali kupiti alkohol? Svoja mišljenja napišite nam na Facebook stranici Provjerenog.

''Prodavačici koja je možda sama u trgovini nije baš lako sa recimo grupom agresivnih tinejdžera kojima je usto i teško procijeniti godine i koji su uvjereni da ih ona nema pravo legitimirati'', rekao je Boris Vukelić predsjednik ceha obrtnika.

Što su sve snimili i kakve su bile reakcije prodavača, pogledajte večeras u 22:45!

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene