Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišao iz BiH u Hrvatsku

Jeste li vidjeli ovoga čovjeka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu oko 13.20 sati u prostorijama Policijske postaje Dubrovnik prijavljen je nestanak 28-godišnjeg Damira Gerina, državljanina RH, koji se u utorak 15. veljače u jutarnjim satima udaljio iz obiteljske kuće na Ivanici u BiH. Prema dostupnim saznanjima radi se o osobi sklonoj dezorjentaciji, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Izvršenom provjerom utvrđeno da je Gerin pješice prešao državnu granicu preko graničnog prijelazau noći s utorka na srijedu.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

Damir Gerin visok je oko 175 cm, jače tjelesne građe, crne kose, kestenjastih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu trenirku s kapuljačom i žute tenisice. Od prijave nestanka policija poduzima intezivne mjere traganja za nestalom osobom.

Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja o osobi, obrate policiji na broj 192 ili da dođu u najbližu policijsku postaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene