Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ga već 4 dana

Jeste li vidjeli ovog mladića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadru je nestao 15-godišnji mladić, a kući nije došao već puna četiri dana. Policija je pokrenula intenzivnu potragu za njim.

Obitelj 15-godišnjeg Ivana Bujadinovića nestanak je prijavila prošle nedjelje navečer policiji. Dječak je tada otišao od kuće i jednostavno se više nije vratio.

Pročitajte i ovo Nestali, ilustracija Ostaci iz masovnih grobnica Identificirane četiri žrtve Domovinskog rata: "Sada na miru možemo otići zapaliti svijeću na očev grob" Ilustracija Zanimljiv fenomen Milijarderi koji nestaju: Svinjar, klaun, Komunistička partija - što ih povezuje?

"Traju intenzivne mjere potrage na području grada Zadra, a obaviještene su i susjedne policijske postaje teko da se za mladićem traga i na širem Zadarskom području. U stalnom smo kontaktu s obitelji mladića. Za sada nema indicija o bilo kakvom kaznenom djelu", rekao je za Dnevnik.hr Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Ivan Bujadinović visok je 185 centimetara, kratke crne kose i smeđih očiju. Slabije je tjelesne građe. Policija je uputila apel građanima ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o trenutnom prebivalištu dječaka, iste dojave najbližoj policijskoj postaji. Podaci o nestalom dječaku nalaze se i na stranicama nestali.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene