Nestao Dražen Zlomislić
Nestao Dražen Zlomislić Foto: Nestali

Veš šest dana u požeško-slavonskoj policiji traje potraga za nestalim vojnikom Draženom Zlomislićem iz Radovanaca, koji je nestao na području općine Brestovac.


Isti dan kad je prijavljen nestanak nedaleko od mjesta Sloboština pronađen je njegov automobil, a kako neslužbeno doznajemo, u njemu nisu pronađeni bilo kakvi tragovi koji bi upućivali na to što se dogodilo.

Vezani članci Nestala Vesna Jurković Jeste li je vidjeli? U Glini nestala 14-godišnja Vesna Jurković HGSS u Korani pronašao tijelo muškarca U Korani pronađeno tijelo 50-godišnjaka koji je prošlog vikenda ispao iz čamca, za drugim muškarcem još se traga

Prema riječima pročelnika HGSS Stanice Požega Josipa Krakera, pretraženo je oko 7 kvadratnih kilometara površine od centralne točke gdje je pronađen automobil, javlja 034portal.hr

Nestali vojnik je Dražen Zlomislić iz Radovanaca, rođen 1992. godine. Visok je 180 centimetara, proćelav, kestenjaste boje očiju, ravnog nosa, okrugla lica te jake tjelesne razvijenosti. 

Pričali smo s tetkom nestalog vojnika koja kaže kako nemaju nikakve informacije o Draženom te ne mogu ni pretpostaviti razloge nestanka.

"Sto posto mogu reći da nije imao poroka. Nije pio, niti je dugovao ikome išta. Njegov nadređeni je kazao kako je jedan od najboljih vojnika koje je imao. Zaista je bio poslušan, miran i povučen. Na poslu su ga čak zadirkivali zato što nije pio i išao po birtijama", priča očajna tetka te još jednom apelira na sve koji nešto znaju da se jave. 

U potrazi je i  vojska

"Možemo Vas izvijestiti kako je i dalje u tijeku potraga za nestalim pripadnikom Hrvatske vojske kojeg navodite u svom upitu te se provodi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za nestanak.

Po prijavi nestanka pripadnika Hrvatske vojske odmah je pokrenuta potraga u kojoj je do sada sudjelovalo oko 160 osoba, među kojima su uz pripadnike Vojne policije i Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, sudjelovali i pripadnici Policijske uprave Požeško-slavonske i Hrvatske gorske službe spašavanja, te tragački psi i besposadne letjelice (dronovi)", odgovorili su iz Morha za DNEVNIK.hr.

U slučaju da imate informacije o nestalom mladiću, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i na e-mail: nestali@nestali.hr.