Tramvaj u koji je ušao mališan bio je kod Glavnog kolodvora (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Tramvaj u koji je ušao mališan bio je kod Glavnog kolodvora (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Po neslužbenim informacijama, mališan se istrgnuo baki iz ruke te uskočio u tramvaj koji je išao u pravcu Autobusnog kolodvora te potom nestao.


U petak se oko 17.15 sati s Glavnog kolodvora u Zagrebu, na kojem je bio u društvu bake, udaljio petogodišnji Noa. Nakon što se policija objavila fotografiju i opis, u potragu su se uključili svi mediji.

Vezani članci Tragedija u Kninu - Ilustracija - 1 Tragedija u Kninu: Obdukcija otkrila uzrok smrti dječaka kojeg je otac ostavio u automobilu Majka dječaka s autizmom - 4 Muka majke koju je autistični sin grizao i udarao trajala je mjesecima, nakon priče u Provjerenom našlo se rješenje. No čudima tu nije kraj...

Po neslužbenim informacijama, mališan se istrgnuo baki iz ruke te uskočio u tramvaj koji je išao u pravcu Autobusnog kolodvora te potom nestao.

No, sve je srećom završilo najbolje moguće - mališan se sam vratio kući. To je za DNEVNIK.hr potvrdio i potreseni otac Marko Črnelč, koji nam je otkrio i da je njegov petogodišnjak u povratku doma sam promijenio dva tramvaja. "Ne mogu vjerovati, dijete je promijenilo dva tramvaja i došlo doma!"

"Počela sam trčati za tramvajem jer sam pretpostavila da će na prvoj stanici izaći dolje jer je dosta snalažljiv, ali bila sam prespora. Nisam stigla", rekla je za 24 sata Noina baka.

Noa je pak dodao kako se zna sam vratiti doma. "Došao sam do Branimirove tržnice i onda sam na drugoj dvojki došao na Sveti Duh", rekao je Noa, dodajući da mu je "jedna teta" pomogla da se vrati.  "Onda sam našao ključ,  otključao stan i gledao sam crtiće", rekao je snalažljivi mališan.

Ovaj je slučaj, srećom, dobro završio.