Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Uživajte na suncu, jer stiže OSVJEŽENJE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sredinom tjedna će osvježiti, čak i osjetno. Uz više oblaka u srijedu je, prije svega u gorju, moguće malo kiše.

Što se tiče vremena, i sutra će većinom biti sunčano, ali od sredine tjedna očekuje nas osvježenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

Pod utjecajem polja povišenog tlaka, vrijeme je više manje stabilno, no, iako se možda i ne čini tako, anticiklona ipak pomalo i popušta pred prostranim ciklonalnim sistemom na sjeverozapadu.

I sutra ujutro većinom će biti sunčano, u unutrašnjosti mjestimice s maglom. Više oblaka bit će na sjevernom Jadranu, i to opet na riječkom području te u unutrašnjosti Istre, ali i u dijelu Gorskog kotara. U tim krajevima bi moglo pasti i malo kiše.

>> Ciklona Radojka: Na riječkom području pala obilnija kiša, u Europi pada SNIJEG!

Jutarnja temperatura, na kontinentu od 10 do 15, a na moru od 15 do 18 stupnjeva. Pri tom će puhati slab do umjeren jugozapadni, a na sjevernom Jadranu južni vjetar. U Dalmaciji tek slabo jugo.

Pretežno sunčano te i dalje iznadprosječno toplo za ovo doba u unutrašnjosti će se nastaviti i poslijepodne. U središnjim krajevima jugozapadni vjetar bi na udare povremeno mogao biti i jak. Temperatura, u najtoplijem dijelu dana od 22 do čak 27 stupnjeva.

Ni u gorju ni na sjevernom Jadranu neće biti toliko toplo. Ondje će se i sutra mjeriti najviše 22. Puhat će slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, a većinu dana bit će umjereno do pretežno oblačno. Malo kiše očekuje se u Gorskom kotaru te na riječkom području, moguće i u unutrašnjosti Istre. Južnije će biti više sunca.

Sunčano ili pretežno sunčano te i dalje vrlo toplo bit će i u Dalmaciji. Puhat će tek slabo jugo, a pri tom temperatura opet može porasti do 25 stupnjeva.

Iznadprosječno toplo te pretežno sunčano zadržat će se još i u utorak. Sredinom tjedna ipak će osvježiti, čak i osjetno, a uz više oblaka u srijedu je, prije svega u gorju moguće malo kiše. Pretežno oblačno zatim bit će i u četvrtak, no većinom će suho.

Na Jadranu će i u utorak i u srijedu prevladavati sunčano. U četvrtak promjenjivo oblačno, ponegdje prolazno uz malo kiše. Puhat će jugo, a sredinom tjedna, na sjevernom dijelu okrenut će na buru te će i ondje od srijede biti malo svježije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene