Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jerkov i Dabo u sukobu interesa, Posavec ne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa utvrdilo je da su predsjednik splitskog Gradskog vijeća Željko Jerkov, ali i gradonačelnik Novalje Ivan Dabo u sukobu interesa, no, za njih neće biti nikakvih sankcija. Zaključili su i da međimurski župan Josip Posavec nije u sukobu interesa.

Jerkov je u sukobu interesa, jer je putovao u trodnevni posjet Moskvi o trošku Dimitrija Železnjaka, koji je koncesionar splitske Luke, a koja ima poslovni odnos s Gradom Splitom i koji je gradu dugovao komunalnu naknadu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neto plaća do 17.000 kuna Svi žele biti direktori u ZG Holdingu: Za 21 mjesto se prijavilo čak 737 osoba! Slika nije dostupna Velik interes Evo kako do POS - ovih stanova!

Dabo je, pak, kao gradonačelnik Novalje sudjelovao u prodaji gradskog građevinskog zemljišta za gradnju objekata osobama koje su u poslovnom odnosu s tvrtkom njegove supruge. 

Povjerenstvo je utvrdilo kako župan Posavec nije u sukobu interesa jer je suglasnost da njegova tvrtka zaključi posao nabave opreme za Muzej Čakovec naknadno povukao. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene