Broj automobila s kojima su se dovezli članovi sindikata i premijer Zoran Milanović u Mokrice komentirala je Matica hrvatskih sindikata. Naglasili su da se pet sindikalnih članova vozi u jednom automobilu dok premijer koristi devet vozila.


Broj automobila u kojima se dovezao premijer Zoran Milanović s pratnjom imali su potrebu komentirati u Matici hrvatskih sindikata.

Vezani članci Pantovčak i Trg svetog Marka Analiza: Prednosti i mane inauguracije na Pantovčaku umjesto ceremonije na Markovu trgu Zoran Milanović stigao na Novu TV Zoran Milanović stigao na Novu TV, uskoro gledajte ekskluzivni razgovor u Dnevniku Nove TV

'Čelnici pet sindikalnih središnjica: Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Nezavisnih hrvatskih sindikata, Matice hrvatskih sindikata, Hrvatske udruge sindikata i Udruge radničkih sindikata Hrvatske uputili su se jutros na zajednički sastanak s predsjednikom Ivom Josipovićem.

Za razliku od predsjednika Vlade RH, kome je za put do Mokrica bilo potrebno čak devet automobila, sindikalni lideri uspjeli su stati svi u jedan automobil i složno se uputiti na Pantovčak', stoji u priopćenju koje je poslala Matica hrvatskih sindikata.

>> Milanović: Čeka nas velik novac, ali Europa je alergična na rasipanje

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook