Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doček u planinarskom domu

Je li ovo jedna od boljih novogodišnjih proslava?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veselo je bilo u Gorskom kotaru, u kojemu se tražilo mjesto više za doček u netaknutoj prirodi. Užarena atmosfera bila je u planinarskim domovima u kojima se opušteno slavilo do zore. Na jednom takvom dočeku bila je i naša ekipa.

Vatrometom je Rijeka proslavila ulazak u novu 2013. godinu. Bučno i veselo bilo je i u Gorskom kotaru gdje se tražilo mjesto više u planinarskim domovima. 'Ovo je bilo predivno danas. Ovi divni domaćini sve su napravili za nas', kaže Davor Kovačević. 'Ugođaj je dobar i bez obzira što nema snijega famozna je atmosfera i opet ćemo se vratiti', kaže Magda Mali.

Pročitajte i ovo Sigurnost za doček - 1 Paze na red i mir Građani se pripremaju za najluđu noć, a policija na oprezu: "Provodimo pojačane mjere nadzora" Svijet ušao u 2024. - 3 Dočeci Svijet se natječe u veličini vatrometa, a jedna Hrvatica dvaput će dočekati Novu godinu: "Osjećaj je nevjerojatan"

Među gostima, djelatnici ruskog veleposlanstva u Hrvatskoj. 'U novoj godini svima želim zdravlje, sreću i da im se ostvari ono što sami žele', kaže Tatiana Kalmikova, gošća iz Rusije.

Domaćinsko ozračje planinarskog doma ponijelo je i one koji su morali raditi. 'Jednostavno čovjek mora biti sretan. I onaj koji dođe namrgođen i koji ne želi biti sretan, on odavde otiđe sretan i veseo', kaže Antonia Bolkovac, konobarica u planinarskom restoranu.

>> VIDEO Dočeci diljem Hrvatske: Sretna Vam Nova godina!

Zbog hladnoće Gorani su s gostima nazdravili u podne prvog dana Nove godine. No, hladno nije bilo Opatijcima koji svake godine 1. siječnja otvaraju sezonu kupanja. 'Želim svima puno sreće, zdravlja i mira u ovoj godini i u drugim godinama svima nama i cijelom svijetu', kaže Marjan Nikolajev iz Opatije.

Iako mnogi najavljuju da će ova godina biti teža nego prošla, ako je suditi po atmosferi prvoga dana 2013., sve ćemo mi to s osmijehom na licu prebroditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene