Prodaje se 18 stanova. Deset ih je u Zagrebu, šest u Osijeku, a po jedan u Andrijaševcima i Ludbregu.


Ministarstvo državne imovine prodaje stanove u vlasništvu Republike Hrvatske pa je raspisan javni poziv za podnošenje ponuda koje se mogu poslati do 19. prosinca u 10 sati. Prodaje se 18 stanova u Zagrebu, Osijeku, Andrijaševcima i Ludbregu u zatečenom stanju. Deset ih je u Zagrebu, šest u Osijeku, a po jedan u Andrijaševcima i Ludbregu.

Vezani članci Dubrovnik - vrtoglave cijene nekretnina (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Najskuplji kvadrati u Hrvatskoj: Iako se ministar hvali, nekima ni krediti ne mogu pomoći Država prodaje stanove na atraktivnim lokacijama (Foto: imovina.gov.hr/dnevnik.hr) Država prodaje stanove na atraktivnim lokacijama: Pogledajte što se nudi i po kojim cijenama

Najvišu početnu cijenu ima stan u Zagrebu u u Medulićevoj ulici.

"Suvlasnički dio s neodređenim omjerom ETAŽNO VLASNIŠTVO (E-8) Jednosobni stan na I katu, koji se sastoji od jedne sobe, kuhinje, smočnice, zahoda i predsoblja, ukupne površine 41,00 m2, z.k.č.br. 3541/5, z.k.ul. 3454, k.o. Grad Zagreb. Općinski građanski sud u Zagrebu", stoji u opisu stana.

Najjeftiniji je pak stan od 30 kvadratnih metara u Osijeku, a država za njega traži početnih 20.100 kuna.

"Stan broj 11, prizemlje, koji se sastoji od jedne sobe i kuhinje ukupne površine 30,65 m2, zgrada u OSIJEK, MARTINA DIVALTA k.b. 210, sagrađena na kčbr. 7089/4, upisan u broj poduloška: 20064/zk. uložak: 18288, k.o. Osijek. Općinski sud u Osijeku", piše u opisu stana iz Osijeka.

Osim opisa nekretnina koje su na prodaju, na stranicama Ministarstva piše i raspored razdoblja kada se stanovi mogu doći pregledati.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju