Nestao mladi Amerikanac (Foto: Dnevnik.hr)
Nestao mladi Amerikanac (Foto: Dnevnik.hr) Foto:DNEVNIK.hr

Jacob Andrew Lingo (18) javio se obitelji da je na sigurnom nakon što je 28. srpnja nestao na području Baške Vode. Za njim je tragala svaka policijska postaja u Hrvatskoj, a njegova je majka kazala da je primila u poruku u kojoj netko prijeti njezinu sinu.


18-godišnji Jacob Andrew Lingo nestao je 28. srpnja s područja Baške Vode, a sada se, kako je objavljeno u Facebook grupi Missing Jacob Lingo In Croatia, javio da je na sigurnom. ''Hvala svima koji su podijelili informacije i molili za Jacoba. Uspjeli smo stupiti u kontakt s nijm i na sigurnom je'', stoji u objavi.

Vezani članci Ivo Kovačić (Foto: Dnevnik.hr) Posljednji zapovjednik obrane Borova naselja: "Vlada može utjecati da se što prije pronađu nestali" Pronađeni Puki i Etna (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pronađeni nestali Puki i Etna: "Cijelu noć smo bili u potrazi. Sad se osjećam fenomenalno, srce mi je kao kuća"

U PU splitsko-dalmatinskoj su nam potvrdili da ga više ne traže. 

"Obavještavamo vas kako se danas osobno u policijsku postaju u Makarskoj javio 19-godišnji državljanin SAD-a za kojim se tragalo, te je stoga potraga obustavljena", rekli su u policiji. 

U potragu za mladićem uključen je i FBI, a njegova je majka navodno primila i prijeteću poruku od nepoznate osobe da je Jacob možda u opasnosti. Obitelj je zahvalila policiji u Hrvatskoj na svom trudu uloženom da se pronađe mladić.