Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nestao krajem srpnja

Sam došao u makarsku policiju: Pojavio se Amerikanac kojeg su danima tražili po cijeloj Hrvatskoj

Nestao mladi Amerikanac (Foto: Dnevnik.hr)
Nestao mladi Amerikanac (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Jacob Andrew Lingo (18) javio se obitelji da je na sigurnom nakon što je 28. srpnja nestao na području Baške Vode. Za njim je tragala svaka policijska postaja u Hrvatskoj, a njegova je majka kazala da je primila u poruku u kojoj netko prijeti njezinu sinu.

18-godišnji Jacob Andrew Lingo nestao je 28. srpnja s područja Baške Vode, a sada se, kako je objavljeno u Facebook grupi Missing Jacob Lingo In Croatia, javio da je na sigurnom. ''Hvala svima koji su podijelili informacije i molili za Jacoba. Uspjeli smo stupiti u kontakt s nijm i na sigurnom je'', stoji u objavi.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

U PU splitsko-dalmatinskoj su nam potvrdili da ga više ne traže. 

"Obavještavamo vas kako se danas osobno u policijsku postaju u Makarskoj javio 19-godišnji državljanin SAD-a za kojim se tragalo, te je stoga potraga obustavljena", rekli su u policiji. 

U potragu za mladićem uključen je i FBI, a njegova je majka navodno primila i prijeteću poruku od nepoznate osobe da je Jacob možda u opasnosti. Obitelj je zahvalila policiji u Hrvatskoj na svom trudu uloženom da se pronađe mladić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene