Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijedio se

Jarnjak s rukom u udlazi: 'Pukla mi je tetiva'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Jarnjak na današnju je sjednicu Predsjedništva došao s rukom u udlazi.

Novinarki Dnevnika Nove TV Jarnjak je otkrio da mu je pukla tetiva u ramenu. Nije otkrio da li mu se to dogodilo u teretani.

Pročitajte i ovo Ivan Jarnjak, Ljubica Lalić, Đurđa Adlešić i Božidar Pankretić Lica iz prošlosti Što hrvatski politički veterani misle o aktualnoj situaciji u politici: "Glavna je stvar u Saboru raditi paradu, kokošinjac. Stvarno je ponekad slično kokošinjcu" Novi prosvjedi žutih prosvjeda u Francuskoj (Foto: AFP) Na ulicama Pariza Najbrutalniji okršaji Žutih prsluka i policije: Prosvjednik izgubio ruku u detonaciji granate

Jarnjak je inače poznat po dobroj formi s obzirom na svoje godine. U vlastitoj teretani vježba tri do četiri puta tjedno, a kako je jednom izjavio teretana je zadnje čega će se odreći.

>> Milinović: Kalmeta je očito dobio ponudu koju nije mogao odbiti

Što se tiče unutarstranačkih izbora, Jarnjak je izjavio da ima svog favorita za novog predsjednika HDZ-a, no da o njemu ne želi javno govoriti. Izaslanici HDZ-a izabrat će novo vodstvo na Izbornom saboru te stranke 20. svibnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene