Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uručile ček od 50 tisuća kuna

Janica i Nika posjetile djecu bolnice u Gornjoj Bistri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić i bivša reprezentativka Nika Fleiss posjetile su u male pacijente Specijalne bolnice u Gornjoj Bistri.

Ravnatelju su uručile ček na 50 tisuća kuna koje je skijaški savez skupio prodajom potpisanih karata za ovogodišnju snježnu kraljicu. Novcem će se kupiti posebne EEG kape i profesionalni mikser za usitnjavanje hrane. Savez bolnici pomaže već nekoliko godina, a prvi susret s pacijentima ostavio je velik dojam na naše skijašice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jelušić i Fleiss okončale pripreme, Fleiss osjeća bol u koljenu Slika nije dostupna Janica: Kao i svaka druga žena i ja se volim uređivati

'Kada vidimo ovako nešto, djecu koja su teško bolesna, shvatim kako su naši problemi i stvari kojima pridodajemo važnost
vrlo minijaturni i nevažni', rekla je Janica Kostelić. 'Nažalost ,oni nisu birali ovaj put,  tako im je dano i tu im treba  pomoć koliko  se može pomoći', rekla je Nika Fleiss.

Prodajom potpisanih karata za snježnu kraljicu prikupljeno je gotovo 50 tisuća kuna za kupnju uređaja neophodnih za rad bolnice. 'Nisu toliko uključeni u to jer ni sami nemaju toliko sredstava da bi se uključili u to, ali su za karte ipak uspjeli odvojiti i napravili dobro djelo', rekla je Janica.

Akcija će se nastaviti i sljedeće godine kako bi se pacijentima u Gornjoj Bistri osigurao što ugodniji  boravak u njhovom domu.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene