Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Jahta se nasukala na otočić Kamenjak kod Premude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jahta dužine 17,5 metara nasukala se sinoć oko 19,30 sati na otočić Kamenjak nedaleko otoka Premude u zadarskom alhiperagu, priopćilo je danas Ministarstvo, mora, prometa i infrastrukture.

Jahtom pod austrijskom zastavom upravljao je slovenski državljanin koji nije ozlijeđen, a nije bilo ni onečišćenja mora. Jutros je kapetan Lučke ispostave Silba Bogdan Lazarin obavio očevid i utvrdio da je jahta proizvođača Feretti u gotovo punoj dužini izletjela na otočić Kamenjak.

Pročitajte i ovo Šime Vičević i Jadranka Matas, predsjednica MO Ilovik (Foto: Dnevnik.hr) Dnevnik na otocima Orkanska bura dodatno im zagorčava život: Liječnik radi samo srijedom, imaju četiri radna mjesta i neiskorišten potencijal Slika nije dostupna Nitko nije ozlijeđen Pula: Britanska jahta se zapalila i potonula

Prema izjavi voditelja brodice otkazao mu je navigacijski uređaj te je u punoj brzini izletio na otočić, čime mu je u čitavoj dužini oštećen trup jahte. Kapetan ispostave Silba odredio je novčanu kaznu od 2.100 kuna voditelju brodice i izdao mu rješenje o uklanjanju jahte. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene